LETÖLTÉSEK

Modellkatalógus
Tartozékok
Árlista
Műszaki adatok
Hyundai e-card

Új mércét állít.

Az ultramodern technológiák lenyűgöző portfolióját kínáló TUCSON Plug-in Hybrid új mércét állít a kompakt szabadidőjárművek szegmensében. Élvezze a legmodernebb kapcsolódási funkciókat, a kategória élvonalába tartozó biztonsági jellemzőket, valamint a fejlett vezetőtámogató rendszereket.

Menetteljesítmények

Vezetési élmény: csekély károsanyag-kibocsátás, kompromisszumok nélkül.

A TUCSON plug-in hibrid rendszere minimális üzemanyag-fogyasztás mellett biztosít emlékezetes vezetési élményt. A nagyteljesítményű hajtáslánc az 1,6 literes T-GDi Smartstream benzinmotort egy 66,9 kW-os villanymotorral és egy 13,8 kWh-os lítium polimer akkumulátorral kombinálja. A belsőégésű motor és a villanymotor kombinált csúcsteljesítménye 265 LE, a maximális rendszernyomaték 304 Nm.

 1. 	The powerful 66.9 kW electric motor of the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

  Villanymotor.

  A 66,9 kW teljesítményű villanymotor 304 Nm forgatónyomatékot ad le, ami sportos gyorsítóképességgel és menetteljesítményekkel ruházza fel a Plug-in Hybrid modellt.

 2. The 13.8 kWh lithium-ion polymer battery of the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

  Akkumulátor.

  A regeneratív fékrendszer által megtermelt elektromos energiát az 13,8 kWh kapacitású lítium-ion polimer akkumulátor tárolja, innen hajtva meg a villanymotort.

 3. The 1.6-litre T-GDi petrol engine of the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

  Benzinmotor

  Az 1,6 literes T-GDI benzinmotor a Hyundai fokozatmentesen változó szelepösszenyitás (CVVD) technológiáját alkalmazza, amely optimális motorteljesítményt és üzemanyag-fogyasztást biztosít.

 4. 	The paddle shifters on the steering wheel of the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

  Váltófülek.

  Szeretné kézben tartani az irányítást? Sport üzemmódban a váltófülekkel kapcsolhat a fokozatok között.

  Energiaáramlás.

  Az új Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid hajtáslánca a pillanatnyi menethelyzettől függően zökkenőmentesen vált át a belsőégésű és az elektromos motor között. A regeneratív fékrendszer a villanymotor segítségével lassítja az autót, és közben tölti az akkumulátort. Az akkumulátorban tárolt energia táplálja a villanymotort, amely gyorsítás során, emelkedőn vagy kis sebességű haladás esetén kapcsolódik be a hajtásba. Ezt az összetett energiaáramlást szemléltetik az alábbi animációk.

  1. The electric motor helping the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV accelerating.

   Elindulás / kis sebességű haladás.

   Elinduláskor, illetve kis sebességű haladáskor az akkumulátorban tárolt elektromos energia mozgatja a TUCSON Plug-in Hybridet.

  1. 1
  1. The electric motor and petrol engine working in parallel in the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid SUV.

   Gyorsítás / emelkedő.

   Intenzív gyorsítás során vagy emelkedőn haladva a villanymotor és a benzinmotor egyaránt működik, maximális gyorsulást biztosítva, minimális üzemanyag-fogyasztás mellett.

  1. 1
  1. The electric motor or petrol engine powering the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

   Állandó sebesség.

   Állandó sebességű haladás esetén a benzinmotor vagy a villanymotor mozgatja a járművet, attól függően, hogy az adott pillanatban melyiknek kedvezőbb a hatásfoka.

  1. 1
  1. The regenerative braking system charges the battery while slowing the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

   Lassítás / lejtmenet

   A regeneratív fékrendszer a villanymotor segítségével lassítja az autót, és közben tölti az akkumulátort. Lassításkor vagy lejtőn haladva a rendszer áramot termel és tölti az akkumulátort.

  1. 1
  1. 	The regenerative braking system charges the battery while slowing the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

   Regeneratív fékezés.

   Ha lassul az autó (pl. fékezéskor vagy lejtmenetben), a villanymotor generátorként működve visszanyeri a felszabaduló mozgási energiát, és elektromos energiává alakítja azt át, amit aztán az akkumulátorban tárol, és a villanymotor hajtására használ fel.

  1. 1

  Nagyobb teljesítmény. Kisebb károsanyag-kibocsátás. CVVD motortechnológia.

  A Hyundai kifejlesztette a világ első fokozatmentesen változó szelepösszenyitási (CVVD) technológiáját. A CVVD egyszerre szabályozza a motor teljesítményét és üzemanyag-fogyasztását, miközben a környezetet is kíméli. A szelepvezérlési technológia a pillanatnyi menetkörülmények függvényében szabályozza a szelepek nyitásának és zárásának az idejét.

  Töltés

  Többféleképpen, kényelmesen tölthető.

  A Hyundai innovatív hajtáslánc-technológiája egyszerű és gyors töltést biztosít. Autóját feltöltheti nyilvános váltóáramú töltőállomásról, otthoni fali töltődobozról, vagy normál háztartási elektromos aljzatról. Ha autóját csatlakoztatta az otthoni elektromos hálózatra, okostelefonjáról, a Bluelink® alkalmazás segítségével a távolból is beprogramozhatja, hogy a töltési folyamat csúcsidőn kívül induljon be, amikor olcsóbb az elektromos áram.

  The new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid SUV getting charged outside of a house.
  1. The home wall box or the AC charging station for the new Hyundai TUCSON Plug-in seat SUV.

   Otthoni töltődoboz / váltóáramú töltőállomás

   Az otthoni csatlakozó jellegétől, illetve a nyilvános töltőpont típusától függően számos töltési módozat áll rendelkezésére, például az otthoni töltődoboz vagy a váltóáramú töltőállomás.

  2. The in-cable control box charging cable of the new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid SUV.
   1

   ICCB töltőkábel háztartási elektromos aljzatokkal történő használatra.

   A kábelbe épített vezérlőegységgel felszerelt ICCB vezeték segítségével akár hagyományos háztartási aljzatra is csatlakoztathatja az autót. A 7,2 kW-os fedélzeti töltő a fali csatlakozóból vett váltóáramot az akkumulátor töltésére alkalmas egyenárammá alakítja át.

  3. The AC charging cable for the new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid SUV.
   1

   Váltóáramú töltőpontokkal használatos töltőkábel.

   Külön rendelhető a TUCSON Plug-in Hybrid szabadidőjármű nyilvános váltóáramú töltőpontokra való csatlakoztatásához szükséges töltőkábel. Ez a kábel az otthoni fali töltődobozzal is használható.

   1. A man using the new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid SUV's advanced battery management system.

    Programozható töltés.

    Az új TUCSON Plug-in Hybrid fejlett akkumulátor-szabályozó rendszere segítségével Ön döntheti el, hogyan és mikor tölti járművét. Válassza ki a töltés időpontját, igazodva időbeosztásához és költségvetéséhez. Mindvégig pontosan tisztában lehet a hátralévő töltési idővel.

   1. 1
   1. 	The off-peak time settings to charge the new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid SUV.

    Töltés időzítés.

    Néhány kattintás, és máris pénzt takaríthat meg. Az időzített töltés funkció segítségével úgy programozhatja a töltés időtartamát, hogy a lehető legteljesebb mértékben kihasználhassa a csúcsidőn kívüli áramtarifákat, és reggel teljesen feltöltött akkumulátorral indulhasson útnak.

   1. 1
   1. The charging limit settings on the new Hyundai TUCSON Plug-in SUV.

    Töltési limit.

    Állítson be egy töltési limitet (pl. 50%), és hazafelé álljon meg egy városi gyorstöltőnél, majd éjszaka töltse fel teljesen az akkumulátort csúcsidőn kívüli, olcsó árammal.

   1. 1

   Töltőpont és parkolóhely keresése.

   A TUCSON Plug-in Hybrid minden olyan szolgáltatással rendelkezik, amivel Ön maradéktalanul élvezheti az elektromos közlekedést. Az ingyenes előfizetéssel igénybe vehető LIVE szolgáltatások valós idejű tájékoztatást nyújtanak az elektromos töltőállomásokról, az utcai és zárt téri parkolási lehetőségekről, valamint a Hyundai kereskedésekről. Ezen kívül a szolgáltatás valós idejű forgalmi információkkal szolgál, továbbá tájékoztatást nyújt a traffipaxokról*, a hasznos helyekről (POI), az időjárási helyzetről. Mindemellett online keresés szolgáltatást is kínál.

   Kapcsolódás

   Élvonalbeli kapcsolódás, menet közben.

   A TUCSON Plug-in Hybrid magától értetődő módon megkapta az olyan élvonalbeli kapcsolódási funkciókat, mint a Bluelink Connected Car szolgáltatások, amelyekkel okostelefonjáról vagy szóbeli utasításokkal vezérelheti autóját. A 10,25” nagyképernyős navigációs rendszerhez öt éven át érvényes előfizetés tartozik a Hyundai LIVE szolgáltatásokra.

   1. The new 10.25" touchscreen and full touchscreen controls in the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid SUV

    10,25 colos érintőképernyő és érintésérzékeny kezelőfelület.

    Az új 10,25 colos érintőképernyő tökéletesen belesimul az érintésérzékeny középkonzolba. A navigációs, infotainment és klímafunkciók érintéssel vezérelhetők.

   2. The 10.25" digital cluster inside of the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

    10,25 colos digitális műszeregység.

    Az árnyékoló nélküli digitális műszeregység még modernebb hangulatot teremt a belső térben. Az árnyékoló nélküli műszeregységnek köszönhetően a belső tér még nyitottabbá vált.

   3. Close up image of the button on the steering wheel of the all-new Hyundai TUCSON SUV.

    Kiterjesztett hangfelismerés.

    Egyszerű szóbeli utasítással aktiválhatja és szabályozhatja az olyan fedélzeti funkciókat, mint a klímaberendezés, az infotainment rendszer, a csomagtérajtó nyitása vagy a kormánykerék fűtése.

    Kényelem és praktikum

    Kompakt szabadidőjármű kiemelkedő kényelemmel és praktikummal.

    A TUCSON Plug-in Hybrid a sokoldalúság és az online kapcsolódás mellett a kényelem és a praktikum terén is kiemelkedően teljesít. Az olyan intelligens megoldásoknak köszönhetően, mint a távolból dönthető ülések, a csomagok könnyen és gyorsan bepakolhatók. A beszállást megkönnyítő, ötletes ülésmozgató rendszer révén egyszerűen állíthatja be az első utasülést. Menet közben az első és hátsó ülésfűtés, valamint a diffúz légbevezetésű Multi Air üzemmód teremt minden eddiginél kellemesebb belső környezetet.

    The smart power tailgate allowing easy loading in the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

    Intelligens csomagtérajtó nyitás.

    A könnyed pakolás öröme. A csomagtérajtó automatikusan felnyílik, amennyiben az érzékelők legalább három másodpercen át érzékelik az intelligens kulcs jelenlétét. Ez különösen hasznos, ha mindkét keze tele van bevásárló szatyrokkal. Ráadásul a csomagtérajtó nyitási magasságát is kedve szerint állíthatja be.

    1. The walk-in device in the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV allowing easy entry and comfort.

     Beszálláskönnyítő rendszer.

     Az ötletes funkció lehetővé teszi, hogy a vezető az ülésen elhelyezett gombbal eltolja az első utasülést, illetve szabályozza a háttámla dőlésszögét, megkönnyítve az utasok beszállását, illetve elhelyezkedését.

    2. Versatile folding rear seats in the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

     Sokoldalú ülésállítás.

     A fokozott praktikum és variálhatóság érdekében a hátsó ülések 40:20:40 arányban osztottak. Ráadásul a csomagtartó oldalfalán elhelyezett karokat meghúzva a távolból is dönthetők.

    3. Side view of all the seats inside of the all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV.

     Ötletes akkumulátor-elhelyezés.

     A Hyundai mérnökei a fenéklemezen helyezték el a nagyfeszültségű akkumulátorcsomagot, így a TUCSON Plug-in Hybrid bőséges helykínálatot és lábteret biztosít. A hátsó utasok lábtere eléri a 955 mm-t.

     Élvezze a klímaszabályozás új szintjét.

     Lássuk be: nincs két egyforma ember. Vannak, akik a meleget kedvelik, mások jobban érzik magukat hűvösben. A TUCSON szabadidőjárművet ezért szereltük fel Multi-Air Mode technológiával. A rendszer közvetlen és indirekt légbeömlőkön keresztül vezeti be az utastérben a levegőt, így gyengédebb légáramlás mellett képes azonos mennyiségű levegőt bevezetni. A háromzónás klímaberendezés révén pedig a vezető, az első utas, valamint a hátsó utasok külön-külön hőfokbeállítást alkalmazhatnak.

     Biztonság

     Biztonsági és vezetőtámogató csomag.

     A TUCSON Plug-in Hybrid a kategória élvonalába tartozó, fejlett vezetőtámogató rendszereket, valamint számos innovatív funkciót felvonultató aktív biztonsági csomagot kínál, így utasai minden eddiginél nagyobb biztonságban érezhetik magukat. A továbbfejlesztett, hétlégzsákos rendszer újdonsága az első üléssori központi légzsák, amelyhez hasonlóval eddig nem találkozhattunk a szegmensben. Ez megakadályozza, hogy a vezető balesetben összeütközzön első utasával, ami nagy mértékben csökkenti a súlyos sérülések kockázatát.

     1. The Forward Collision-avoidance Assist (FCA) in the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

      Kereszteződésben történő kanyarodás során ütközésre figyelmeztető rendszer (FCA JT).

      Az FCA rendszer automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. A rendszer gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is képes. A berendezés most kereszteződésben történő kanyarodás során ütközésre figyelmeztető rendszerrel bővült, amely segít elkerülni a nagy ívben végrehajtott kanyarodás során előforduló frontális ütközést.

     1. 1
     1. The Lane Following Assist (LFA) in the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

      Sávkövető rendszer (LFA)

      A TUCSON Plug-in Hybrid sávkövető rendszerrel (LFA) is rendelkezik. Ez 0-180 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet, autópályán éppúgy, mint a városban.

     1. 1
     1. The High Beam Assist (HBA) in the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

      Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)

      A rendszer észleli a szemből érkező, illetve előttünk haladó járműveket, és szükség esetén automatikusan tompított világításra vált. Amikor a rendszer már nem észlel járművet, automatikusan visszakapcsolja a távolsági világítást, ezzel optimalizálva a látási viszonyokat.

     1. 1

     Autópálya asszisztens (HDA)

     Az új TUCSON Plug-in Hybrid elsőként kapott autópálya asszisztens funkciót (HDA). A sávkövető asszisztens funkcionalitást a navigációs alapú intelligens sebességtartó automatával kombináló rendszer érzékelők és navigációs térképadatok alapján automatikusan szabályozza a jármű sebességét a közelgő autópálya-kanyarok előtt, vagy sebességkorlátozás észlelése esetén. A kormánykeréken elhelyezett gomb segítségével egyetlen mozdulattal aktiválható a HDA rendszer.

     The all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV driving down a highway.
     The Remote Smart Park Assist (RSPA) in the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

     Távirányításos intelligens parkolást segítő rendszer (RSPA)

     A TUCSON Plug-in Hybrid képes távvezérléssel betolatni a parkolóhelyre, majd onnan kiállni - mindezt egyetlen gombnyomásra.

     The seven-airbag system enhancing safety inside the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

     Fokozott biztonság hét légzsákkal.

     A továbbfejlesztett, hét légzsákból álló rendszer fontos újdonsága az első üléssori központi légzsák, amelyhez hasonlóval eddig nem találkozhattunk a szegmensben.

     Szem előtt tartja a gyermekek biztonságát.

     A TUCSON fejlett, intelligens technológiák széles palettájával gondoskodik arról, hogy Ön és családja biztonságosan és kényelmesen utazhasson. Olyan funkciókat is beépítettünk, amelyek kifejezetten a legkisebb családtagok épségére ügyelnek.

     The handgrip of the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV with its safe exit assist.

     Biztonságos kiszállást támogató rendszer

     Az ötletes funkció észleli, ha hátulról jármű közelít. Ilyenkor a műszerfalon és a külső visszapillantó tükörben megjelenő riasztással, valamint hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyre.

     A baby sitting in the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid CUV with its rear occupant alert.

     Figyelmeztetés a hátsó sorban ülőkre.

     Ultrahangos szenzor észleli a mozgást a hátsó üléssoron, és riasztja a vezetőt, ha véletlenül az autóban felejti gyermekét vagy kisállatát.