Úton egy tisztább jövő felé.

A NEXO nem csupán a Hyundai fejlett környezetbarát gépkocsik fejlesztése iránti elkötelezettségének jelképe: a vállalat üzemanyagcellás járművek (FCEV) piacán betöltött szerepét is megerősíti.

Szépnek terveztük, takarékosnak fejlesztettük.

A NEXO egy páratlan, semmihez sem fogható hidrogén üzemanyagcellás szabadidőjármű, amely az ultramodern technológiát futurisztikus formavilággal és fantasztikus hatótávolsággal társítja.

 1. The hydrogen tank powering the Hyundai Nexo.

  Takarékos.

  666 kilométeres (WLTP) hatótávolsága és a világ egyik legjobb hatásfokú üzemanyagcellája a kategória élvonalába emeli a NEXO-t.

 2. A side view of the Hyundai Nexo, showing its characteristic design lines.

  Áramvonalas.

  A NEXO-t egyedinek terveztük. Letisztult, áramvonalas idomai olyan elegánsan lendületesek, mint az áramló víz - nem mellesleg működése során szintén csupán vizet bocsát ki.

 3. The elegant 12.3” wide screen display in Hyundai Nexo's cockpit.

  Gazdagon felszerelt.

  A fejlett kapcsolódási és kényelmi szolgáltatásokkal felszerelt NEXO vezetője és utasai minden fontos funkcióhoz könnyen hozzáférhetnek.

  Megtisztítja a levegőt.

  A NEXO működése során kizárólag tiszta vizet bocsát ki. Ráadásul menet közben még a levegőt is tisztítja. Mivel az üzemanyagcella működéséhez tisztított levegőre van szükség, a NEXO légszűrője a legapróbb szemcséket is eltávolítja a levegőből, majd a fel nem használt mennyiséget visszaengedi a légkörbe, amely így tisztábbá válik. Az érintőképernyőn megjeleníthető a megtisztított levegő, illetve a ki nem bocsátott széndioxid mennyisége.

  Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

  Mint minden Hyundai gépkocsi, a NEXO is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

  Side view of the Hyundai Nexo driving on a street.
  Hyundai 5-Year Unlimited Mileage Warranty.