Az új i30 N Line.

Emelje új szintre az i30 élményét a sportos N Line felszereltségi szinttel: a nagyteljesítményű i30 N által ihletett, exkluzív formai részletek és dinamikusabb vezethetőség.

Körbejárás

Minden irányból lenyűgöző.

Richard Haleš, termék marketing specialista vezeti be az új i30 N Line rejtelmeibe.

Külső

Merész, új külső megjelenés.

Az átdolgozott i30 N Line szélesebb első hűtőmaszkkal és új hátsó lökhárítóval teremt még merészebb, még erőteljesebb, még energikusabb megjelenést. Az első lökhárító megjelenését sugárhajtású repülőgépek formavilága által ihletett alsó hűtőmaszk határozza meg. Az oldalsó nyílások lebegő szárnyidomai kedvezőbb aerodinamikai jellemzőket eredményeznek. Az újrarajzolt hátsó lökhárító még inkább kihangsúlyozza az N Line dinamikus személyiségét.

Left-front side-view of the all-new Hyundai i30 N Line on the road.

Merészebb orrkialakítás.

Az első lökhárító meghatározó stíluseleme az i30 N Line megnövelt méretű alsó légbeömlője. Kiállását a fényszóró új kialakítása teszi még erőteljesebbé.

The new i30 Hatchback N Line driving towards a bridge.

Dinamikus rajzolatú hátsó lökhárító.

A széles hátsó diffúzor sportos hangulatot teremt, míg az áthelyezett ködfényeknek köszönhetően mélyebbre került a modell optikai tömegközéppontja.

Beltér

Készen áll a sportos vezetésre.

Elég helyet foglalni az új i30 N Line vezetőülésében, máris kedve támad megragadni a sportkormányt, és rátaposni a fémpedálokra.

Interior of the N Line in the driver seat, showing the dashboard with the 7-inch display and the leather steering wheel. 

Bőr N Line kormánykerék.

Az N Line kormánykerék elegáns megjelenésű és hangulatú, perforált bőrburkolata egyszerre kínál kényelmes fogást és tökéletes irányíthatóságot.

Leather high-performance N Line sport seats with red stitching.

N Line sportülések.

Az N Line sportülések egyszerre kényelmesek és határozott tartásúak, testre szabhatóságukat motoros deréktámasz és kihúzható combtámasz segíti.

Ismerje meg részletesen az új i30-ast.

Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
  1. 1
  2. 2
  3. 3