Készen áll a kényelmes takarékosságra.

Az új i30 a legmodernebb intelligens technológiákkal állít új mércét a méretosztályban, az akár 48 voltos mild hibrid technológiával szerelt, rendkívül takarékos hajtáslánctól kezdve az első osztályú biztonsági és vezetőtámogató funkciókon át az élvonalbeli kapcsolódásig.

Teljesítmény

Takarékosság és haladás: hajtáslánc-választék.

Az új i30 minden eddiginél szélesebb hajtáslánc-választékot kínál. A villamosított 48V-os mild hibrid opciók még takarékosabbak, ezáltal még kevesebb CO2-t bocsátanak ki. Az intelligens manuális sebességváltó tovább csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. Az automata sebességváltó kedvelői számára a 48 voltos mild hibrid rendszer hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval is elérhető.

Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
 1. Graphic showing the performance of the 1.5 DPi petrol engine in the new Hyundai i30.

  A kettős befecskendezésű szívó 1.5 DPi benzinmotor.

  Az új i30 fedélzetén mutatkozik be az új fejlesztésű, 110 lóerős, 1,5 literes benzinmotor. A kettős befecskendezésű szívómotor (DPi) erőforráshoz hatfokozatú kézi sebességváltó csatlakozik. Max. teljesítmény: 110 LE, Max. forgatónyomaték: 144,2 Nm

 1. 1
Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
 1. Graphic showing the performance of the 1.0 T-GDi petrol engine in the new Hyundai i30.

  1.0 T-GDi benzinmotor.

  Az 1,0 literes, 120 lóerős T-GDi erőforrás hatfokozatú kézi vagy (opcióként) hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval (DCT) társítható. A motor 48 voltos mild hibrid változata még takarékosabb. Újdonságként jelenik meg a kínálatban a hatfokozatú intelligens manuális sebességváltó (iMT). Max. teljesítmény: 120 LE, Max. forgatónyomaték: 172 Nm

 1. 1
Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
 1. Graphic showing the performance of the 1.5 T-GDi 48V petrol engine in the new Hyundai i30.

  1.5 T-GDi 48V benzinmotor.

  A kínálat csúcsát az új, 159 lóerős, 1,5 literes T-GDI benzinmotor testesíti meg, alapkivitelben 48 voltos mild hibrid technológiával társítva. A motorhoz hatfokozatú intelligens manuális (iMT) vagy hétfokozatú duplakuplungos (DCT) sebességváltót választhatunk. Max. teljesítmény: 159 LE, Max. forgatónyomaték: 253 Nm

 1. 1
Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
 1. Graphic showing the performance of the 1.6 CRDi diesel engine in the new Hyundai i30.

  1.6 CRDi dízelmotor.

  Az 1,6 literes CRDi dízelmotor 115 és 136 lóerős kivitelben választható. A 115 lóerős variáns hatfokozatú kézi vagy hétfokozatú duplakuplungos (DCT) sebességváltóval társítható. A 136 lóerős motor 48 voltos mild hibrid rendszert kapott. Hatfokozatú intelligens manuális (iMT) vagy hétfokozatú duplakuplungos (DCT) sebességváltóval rendelhető. Max. teljesítmény: 136 LE, Max. forgatónyomaték 320 Nm (DCT váltó esetén)

 1. 1

Új sebességváltók, minden vezetési stílushoz.

Az i30 hatfokozatú kézi, hétfokozatú duplakuplungos (7DCT), vagy újonnan kifejlesztett, hatfokozatú intelligens kézi (iMT) sebességváltóval választható. Az iMT rendszer még tovább csökkenti a 48V-os mild hibrid hajtáslánc üzemanyag-fogyasztását.

iMT

A még takarékosabb üzem érdekében az iMT a gázpedál felengedésekor szétválasztja az erőátvitelt és a motort. A jármű vitorlázó üzemmódban fut.*

7-sebességes duplakuplungos sebességváltó (DCT).

A 7 sebességes duplakuplungos-váltó ötvözi a kézi sebességváltó üzemanyag-hatékonyságát és vezetési élményét az automatikus kényelmével.

A 48 voltos mild hibrid rendszer.

A 48V-os mild hibrid rendszer támogatja a belső égésű motort, extra elektromos teljesítményt biztosítva a használat különböző fázisaiban. Ismerje meg részletesen az innovatív fogyasztáscsökkentő rendszer működését.

Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
 1. Illustration of the new Hyundai i30 showing the start of 48V mild hybrid system.

  Kényelmes indulás.

  A mild hibrid rendszer különösen hasznos városi forgalomban, ahol a mild hibrid indítómotor/generátor (MHSG) a megállásokat követően újraindítja a belső égésű motort. A többlet forgatónyomatéknak köszönhetően a belső égésű motor gyorsabban és finomabban indul be, a 48V-os akkumulátor energiájára támaszkodva.

 1. 1
Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
 1. Illustration of the new Hyundai i30 showing the acceleration of the 48V mild hybrid system.

  Gyorsítás.

  Gyorsítás során az indítómotor/generátor 4-10 kW többlet energiával támogatja a belső égésű motort. A pontos érték az akkumulátor rendszer töltöttségi szintjétől, valamint a gyorsítás (gázadás) mértékétől függ. Amint a jármű elérte a kívánt sebességet, a rendszer üresjáratba vált, és nem ad le teljesítményt. Ezzel csökkenthető a CO2-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás.

 1. 1
Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
 1. Illustration of the new Hyundai i30 showing how the 48V mild hybrid system is charging while driving.

  Töltés menet közben.

  Ha állandó sebességgel haladunk, a rendszer - az akkumulátor töltöttségi szintjétől függően - vagy nem dolgozik, vagy generátor üzemmódban tölti a 48V-os akkumulátort.

 1. 1
Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
 1. Illustration of the new Hyundai i30 showing the recuperation of the 48V mild hybrid system.

  Fékenergia-visszanyerés.

  Aktív fékezés és gázelvétel esetén a forgó főtengely meghajtja az indítómotor/generátort, amely legfeljebb 10-12 kW teljesítménnyel nyeri vissza az energiát. A generátor a mozgási energiát elektromos energiává alakítja át, amit a 48V-os akkumulátorba táplál.

 1. 1
Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
 1. Illustration of the new Hyundai i30 showing the extended start-stop functionality of the 48V mild hybrid system.

  Megnövelt idejű start-stop funkció.

  Csekély sebességű haladás esetén a start-stop funkció már 30 km/óra sebességnél aktiválódik. 30 és 0 km/óra közötti lassítás esetén, illetve ha a tengelykapcsoló oldva van, a belső égésű motor teljesen lekapcsol.

 1. 1

Kapcsolódás

Kapcsolatot teremt a telefon, az autó és Ön között.

Az új i30 intelligens, új technológiák széles körével (az új érintőképernyőtől az ötéves, ingyenes előfizetéssel kínált Bluelink® Connected Car szolgáltatásokig) minden utazáson kapcsolatban tartja Önt. A Bluelink zökkenőmentes kapcsolódást kínál: online hangfelismerés és okostelefonos alkalmazással vezérelheti autóját. A Hyundai LIVE szolgáltatások valós idejű forgalmi adatokkal, parkolási frissítésekkel, időjárás-információkkal, valamint érdekes úti célokra (POI) vonatkozó tudnivalókkal szolgálnak.

A Hyundai driver in a new i30 holding an iPhone with the Apple CarPlay logo in the phone display.

Apple CarPlay™ és Android Auto™.

Az új i30 kompatibilis az Apple CarPlay™ és Android Auto™ rendszerekkel: csak csatlakoztassa okostelefonját a rendszerhez, és kedvenc alkalmazásait máris a nagyméretű érintőképernyőről vezérelheti.

Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

Vezérelje autóját okostelefonjáról - vagy szóbeli utasításokkal. A Bluelink® Connected Car csatlakoztatott szolgáltatások révén zökkenőmentes kapcsolódási funkciókat vehet igénybe az új i30 fedélzetén: utazását online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi élvezetesebbé. A Bluelink alkalmazás számos ötletes funkció távvezérlésére alkalmas; emellett a navigációs rendszerhez öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés is jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira.

Image of the 10.25-inch screen of the new Hyundai i30, the navigation system.

Online útvonaltervezés.

A Hyundai új felhő alapú szervere képes pontosabban előre jelezni a forgalom alakulását és az érkezés várható idejét, és megbízhatóbban tervezi újra az útvonalakat.

Man with smartphone crossing the street checking the last mile guidance

Útbaigazítás az utolsó szakaszon.

Elképzelhető, hogy az új i30-cal valamivel távolabb tud csak megállni tényleges úti céljától. Amennyiben a cél 200 méter - 2 kilométer távolságon belül található, a navigálását átveheti az autóból a Bluelink okostelefonos alkalmazásba. Ezt követően telefonja kiterjesztett valóságú megjelenítéssel igazítja Önt útba.

Bluelink® okostelefonos alkalmazás.

A Bluelink alkalmazáson keresztül a távolból működtetheti az új i30 központi zárját, vagy megállapíthatja tartózkodási helyét, ha nem emlékszik, pontosan hol is parkolt le. Ezen kívül az alkalmazás riasztást küld, ha megpróbálják feltörni autóját. Ha pedig az abroncsok nyomására kíváncsi, azt is elárulja Önnek.

Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
 1. screenshot of bluelink app on the iphone: unlocking the car

  Távolból működtethető központi zár.

  Elfelejtette bezárni autóját? Ne aggódjon: az i30 emlékeztető üzenetet küld okostelefonjára. Ezután elég beírnia PIN kódját, és a Bluelink alkalmazásból máris zárhatja vagy nyithatja az i30 központi zárját.

 1. 1
Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
 1. Screenshot of bluelink app on the iPhone: send destination to car

  Célállomás autóba küldése.

  Navigációs rendszerrel felszerelt i30 esetén a Bluelink alkalmazással már azelőtt rákereshet úti céljára, hogy beszállna a gépkocsiba. A Bluelink ezt követően szinkronizálja az útvonalat a navigációs rendszerrel. Nincs más dolga, mint beszállni és megnyomni a 'Go' gombot.

 1. 1
Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
 1. Screenshot of bluelink app on the iPhone: find parked car

  Jármű keresése.

  Nem emlékszik, merre parkol? Nyissa meg a Bluelink alkalmazást, és a világ bármely pontján megnézheti, hol található járműve.

 1. 1
Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
 1. Screenshot of a bluelink notification on the iPhone: theft detection alert 

  Riasztó bekapcsolására figyelmeztető jelzés.

  A Bluelink mindig szemmel tartja autóját. Ha valaki megpróbálná feltörni az i30-ast – az ajtózárat kiiktatták, az ajtót kinyitották –, a Bluelink alkalmazás üzenetet küld okostelefonjára.

 1. 1
Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
 1. Screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

  Autó diagnosztikai információ.

  Teljes körű járműdiagnosztikai vizsgálatot kezdeményezhet a Bluelink alkalmazásból. A jelentés olyan információkat tartalmaz, mint az abroncsnyomás, a hibakijelző, a légzsákok, a fékrendszer és így tovább.

 1. 1
Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
 1. Screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle status

  Jármű állapot lekérdezése.

  Üzemanyagra van szüksége? Nyissa meg az alkalmazást. Bármikor a távolból hozzáférhet járműve adataihoz: a tankolásig megtehető távolságtól kezdve az ajtók és ajtózárak állapotán át a csomagtérfedél és az ablakok helyzetéig.

 1. 1

Biztonság

Még fejlettebb technológiával a fokozott biztonságért.

A Hyundai élvonalbeli vezetőtámogató rendszereit tömörítő, továbbfejlesztett Hyundai SmartSense csomagot teljes mértékben integráltuk az új i30-ba, így Ön még nagyobb biztonságban és nyugalomban utazhat szeretteivel.

Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
 1. illustration, depicting the Hyundai SmartSense Leading vehicle departure alert feature

  Gépjármű előtt megállt autó elindulására figyelmeztető rendszer (LVDA).

  A városi forgalomban különösen hasznos, ötletes funkció figyelmezteti Önt, ha közlekedési lámpánál vagy dugóban elindul az Ön előtt várakozó jármű.

 2. Illustration of the Hyundai i30 high beam assist. 

  Távolsági fényszóró asszisztens (HBA).

  Minimális stressz, maximális látómező. A HBA nem csak a szemből érkező, de az Ön előtt haladó járműveket is észleli, és szükség esetén tompított világításra vált.

 3. Illustration of the Hyundai i30 Lane Keeping Assist (LKA). 

  Sávelhagyást megelőző rendszer (LKA).

  Amennyiben a jármű a vezető akarata ellenére elhagyja a sávot, a rendszer hang- és fényjelzéssel riasztja a vezetőt, majd a kormányzásba beavatkozva visszatéríti a járművet a helyes irányba.

 4. Illustration of the Hyundai i30 Intelligent Speed Limit Warning (ISLW).

  Intelligens sebességkorlátozó táblafelismerő rendszer (ISLW).

  Észleli a sebességkorlátozásokat, valamint az előzési tilalmat, és a releváns információt valós időben megjeleníti a navigációs berendezés kijelzőjén és a műszeregységben.

 5. Illustration of the Hyundai i30 Driver Attention Warning (DAW).

  Vezetői éberségfelügyelet (DAE).

  Amennyiben a rendszer fáradtságra vagy figyelemelterelésre utaló viselkedést észlel, hangjelzéssel, valamint pihenőt javasló üzenettel figyelmezteti Önt.

  Kényelem és praktikum.

  Kényelem és praktikum.

  A Hyundai i30 kényelmi szolgáltatások széles választékával teszi egyszerűvé és pihentetővé az utazást: töltse fel telefonját, tegye gyerekjátékká a parkolást, és utazzon komfortosan.

  Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
  1. The wireless charging in the middle console of the new Hyundai i30.

   Vezeték nélküli töltés.

   A vezeték nélküli töltőtálca praktikus helyen: a középkonzolon található. Segítségével könnyedén, vezetékek nélkül feltöltheti Qi-kompatibilis okostelefonját.

  2. Illustration of the Hyundai i30 parking assistant.

   Parkolástámogató rendszer.

   Az első és hátsó lökhárítókba illesztett, ultrahangos érzékelők akadály esetén hang- és fényjelzéssel figyelmeztetnek.

  3. The rear view camera of the new Hyundai i30.

   Tolatókamera.

   A tolatókamera a sebességváltó hátramenetbe kapcsolásakor automatikusan bekapcsol, így Ön pontosan látja a képernyőn, hogy merre tart.

  4. The 3-step controls of the heating and ventilation system of the new Hyundai i30 front seats.

   Fűthető és szellőztethető ülések.

   Az első ülések három fokozatban állítható szellőzéssel és fűtéssel is rendelhetők, ami az időjárástól függetlenül kényelmes utazási élményt szavatol.

  5. The air-condition controls in the new Hyundai i30 for a comfortable ride.

   Automatikus vezérlésű klímaberendezés.

   A vezető és az első utas külön-külön állíthatja be a hőmérsékletet. Állítsa be a kívánt értéket, és a rendszer gondoskodik a többiről.

  6. Control element of the Electronic Parking Brake (EPB).

   Elektromos rögzítőfék (EPB).

   Könnyen kezelhető nyomógombbal kapcsolhatja be és ki az opciós elektromos rögzítőféket.

  7. Showing the dashboard n the new Hyundai i30 with its navigation system.
   2

   Navigációs rendszer.

   A navigációs rendszer ingyenes előfizetéssel elérhető LIVE szolgáltatásai valós idejű forgalominformációval, traffipax riasztással*, időjárás-jelentésekkel és turisztikai tájékoztatással is szolgálnak.

   Ismerje meg még részletesebben az új Hyundai i30-ast.

   Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
   1. 1
   2. 2
   3. 3