Ne törődjön bele a kompromisszumokba.

Nagy teljesítményű, jól kezelhető hajtáslánc. Biztonsági rendszer, amely aktívan vigyáz Önre és utasaira. Online szolgáltatások, hogy mindig tájékozott lehessen. A vadonatúj Hyundai i20 N a vezetési élményt magas szintű kényelemmel és praktikummal társítja.

Menetteljesítmények

Maximális vezetési élményre hangolva.

A vadonatúj i20 N mindössze 6,2 mp alatt gyorsul 0-100 km/órára. Ez a menetdinamika garantáltan mosolyt csal az arcára.

 1. An illustration of the Limited Split Differential in the all-new Hyundai i20 N.

  Részlegesen önzáró differenciálmű gondoskodik a nyomatékátvitelről.

  A mechanikus vezérlésű rendszer szavatolja az elsőkerék-hajtású i20 N optimális erőátvitelét.

 2. An illustration of the GDi power engine at the heart of the all-new Hyundai i20 N.

  GDi turbómotor.

  A hatfokozatú kézi sebességváltóval (6MT) társított, legújabb generációs, 1,6 literes GDi turbómotor legnagyobb teljesítménye 204 LE, maximális forgatónyomatéka 275 Nm.

 3. An image of the Rev Matching button in the all-new Hyundai i20 N.

  A finom váltásokról a fordulatszám-igazítás funkció gondoskodik.

  Tartsa kézben a visszakapcsolásokat a fordulatszám-igazítás funkcióval: Nyomja meg a kormányon található piros gombot, és a rendszer összehangolja a motor és a hajtótengely fordulatszámát, ezzel elősegítve a finomabb, sportosabb visszakapcsolást.

  1. An image of the high-performance brakes in the all-new Hyundai i20 N.

   Egyedi N jelzésű féktárcsák.

   A nagyteljesítményű fékrendszer azonnal felismerhető a nagyobb első féktárcsákról és a karakteres Tomato Red díszítésről.

  2. An illustration of the all-new Hyundai i20 N's power-to-weight ratio.

   Optimális tömeg/teljesítmény arány

   Az ihletadó i20 Coupe WRC versenyautóhoz hasonlóan a vadonatúj i20 N is kategóriája egyik legkedvezőbb tömeg/teljesítmény arányát kínálja.

  3. An illustration of the all-new variable muffler control in the all-new Hyundai i20 N.

   Testre szabható kipufogóhang.

   A hangtompító-szabályozás révén ízlése szerint változtathatja a kipufogóhangot.

   Nagy teljesítményű motor, nagyobb izgalom.

   204 lóerős, 1,6 literes turbó GDi motor hajtja, amely 275 Nm maximális nyomatékkal rendelkezik - imádni fogja az azonnali visszajelzést és a lenyűgöző teljesítményt, a nagyobb nyomatékot és teljesítményt alacsonyabb fordulatszám mellett. Ez lehetővé teszi, hogy a mindennapi vezetési helyzetekben jobban kihasználja a motor lehetőségeit. Teljesítményre tervezve, 0-100 km/h 6,2 másodperc alatt, 230 km/h végsebességgel.

   The CVVD technology in the all-new Hyundai i20 N.

   Kiváló hatásfokú CVVD technológia.

   A Hyundai fokozatmentesen változó szelepnyitási (CVVD) technológiája a vezetési stílushoz igazítja a szelepnyitást, így egyszerre képes jobb teljesítményt, valamint kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást elérni.

   N Grin Control.

   Ahogy tetszik: az N Grin Control rendszer segítségével több üzemmód közül választhatja ki a helyzethez - és hangulatához - leginkább illőt.

   1. Eco.

    Takarékosság és stabil kanyarvételi képességek.

   1. 1
   1. Normál.

    A dinamikus, ám higgadt motorteljesítményhez városbarát motorhang társul.

   1. 1
   1. Sport.

    Fokozott gázreakciók, megbocsátóbb menetstabilizáló elektronika (ESC)

   1. 1
   1. N.

    Felülmúlhatatlanul kezes, robbanékony motor és harsányan üvöltő kipufogó a tökéletes vezetési élményért.

   1. 1
   1. N egyedi üzemmód.

    Az AVN képernyőn megjelenő pókháló-diagram segítségével teljesen egyedi módon állíthatja be személyes üzemmódját.

   1. 1

   Motorsport adatrögzítő rendszer.

   A motorsport adatrögzítő rendszerrel nyomon követheti versenyzői képességeinek fejlődését. A funkció rögzíti és megjeleníti a különböző menetadatokat, beleértve a teljesítményt, a forgatónyomatékot vagy a töltőnyomást. A tökéletes versenyhangulatról köridő- és gyorsulásmérő gondoskodik.

   1. The N Corner Carving Differential in the all-new Hyundai i20 N.

    N Corner Carving differenciálmű.

    A vadonatúj i20 N képes oldalanként eltérő mennyiségű nyomatékot juttatni első kerekeire: az eltérő sebességgel forgó kerekek javítják a kanyarvételi képességet, és mérséklik a kipörgést.

   2. The active variable exhaust system on the all-new Hyundai i20 N.

    Aktív, változó vezérlésű kipufogórendszer

    A vadonatúj i20 N kipufogóhangja választott üzemmódtól függően a csendes morgástól a harsány üvöltésig változik.

   3. The launch control feature on the all-new Hyundai i20 N.

    Rajtautomatika.

    A rajtautomatikával magabiztosan gyorsíthat: a rendszer megakadályozza a hajtott kerekek megcsúszását, így álló helyzetből kigyorsítva is optimális tapadást biztosít.

   4. The electronic stability control on the all-new Hyundai i20 N.

    Menetstabilizáló elektronikai berendezés (ESC).

    A menetstabilizáló elektronikai berendezés (ESC) kanyarban is gondoskodik az i20 N stabilitásáról. Három fokozatban (bekapcsolva, sportos, és teljesen kikapcsolva) állítható.

    Biztonság

    Teljes körű biztonsági csomag.

    Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén a vadonatúj i20 N kategóriája egyik legfejlettebb aktív biztonsági csomagját kínálja, amely biztonságosabbá és egyben megnyugtatóbbá is teszi az utazást.

    1. Sávtartó rendszer (LKA).

     Aktívan segít egyenesben tartani a járművet. Az LKA hang- és fényjelzéssel figyelmeztet, ha a jármű irányjelzés nélkül kezd kisodródni forgalmi sávjából, majd megfelelő kormányrásegítéssel segít visszatéríteni az autót a helyes irányba.

    2. Holttér figyelő rendszer (BCW).

     Viszlát, holtterek! Érzékelők felügyelik a jármű melletti és mögötti területeket, és a külső visszapillantó tükörben megjelenő figyelmeztetéssel riasztanak, ha egy másik jármű jelenik meg a Hyundai holtterében. A figyelmeztetést az irányjelző működtetésekor hangjelzés is kíséri.

    3. Sávkövető rendszer (LFA).

     A sáv közepén, biztonságban tartja autóját. Az LFA rendszer 0-150 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet, autópályán éppúgy, mint a városban.

    4. Intellingens sebességkorlátozó táblafelismerő rendszer (ISLA).

     Intsen búcsút a gyorshajtásnak. A rendszer azonosítja a sebességjelző táblákat, megjeleníti a sebességkorlátozásokat, és szükség esetén automatikusan csökkenti a jármű sebességét.

    5. Vezető éberségének csökkenésére figyelmeztető rendszer (DAW).

     Ideje pihenőt tartani? Amennyiben a rendszer - a kormányzási adatok, illetve a jármű sávon belül elfoglalt helyzete alapján - fáradtságra vagy figyelemvesztésre utaló viselkedést észlel, hangjelzéssel, valamint pihenőt javasló üzenettel figyelmezteti Önt.

    6. Mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet (RCCW).

     Tökéletes segítő manőverezéshez: ha rosszul belátható helyről kell kitolatnia, a rendszer figyelmeztet az oldalról vagy hátulról érkező járművekre.

    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4
    5. 5
    6. 6

    Tolatókamera parkolási segédlettel (RVM).

    Parkolás, tolatás során segít szemmel tartani a jármű mögötti területet. A képernyőn megjelenő, valós idejű képen segédvonalak teszik még egyszerűbbé a parkolást.

    Távolsági fényszóró asszisztens (HBA).

    A rendszer észleli a szemből érkező, illetve Ön előtt haladó járműveket, és szükség esetén automatikusan tompított világításra vált. Amikor a rendszer már nem észlel járművet, automatikusan visszakapcsolja a távolsági világítást, ezzel optimalizálva a látási viszonyokat.

    Kapcsolódás

    Kapcsolódás és tájékozódás.

    A vadonatúj i20 N sportos vezetés adatrögzítő rendszere megjeleníti a motorteljesítményre, forgatónyomatékra és töltőnyomásra vonatkozó adatokat, így Ön mindig tisztában lehet az autó teljesítményével. A rendszer a köridőt és a gyorsulás idejét is méri. Az opciós 10,25 colos LCD érintőképernyő exkluzív N tartalmat kínál. Okostelefonját Apple CarPlay és Android Auto rendszer segítségével csatlakoztathatja a rendszerhez, és a Hyundai ultramodern Bluelink szolgáltatásait is használhatja.

    Navigációs rendszer Apple Car Play és Android Auto funkcionalitással.

    A vadonatúj i20 N alapfelszerelésként kínálja az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciókat: csatlakoztassa okostelefonját, és kedvenc alkalmazásait elérheti a fedélzeti LCD érintőképernyőn keresztül. A Bluelink szolgáltatások pontos navigációt, forgalom-előrejelzést és valós idejű útvonalszámítást kínálnak.

    Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

    A Hyundai Bluelink Connected Car rendszere beépített telematikai szolgáltatások révén nyújt praktikus Hyundai Live szolgáltatásokat, a valós idejű forgalmi adatoktól a parkolóhely-információkig.

    1. A screenshot of Hyundai bluelink app on the iphone: unlocking the car

     Távolból működtethető központi zár.

     Elfelejtette bezárni autóját? Ne aggódjon: a vadonatúj i20 N emlékeztető üzenetet küld okostelefonjára. Ezután elég beírnia PIN kódját, és egyetlen gombnyomással máris bezárhatja vagy kinyithatja autóját.

    1. 1
    1. A screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: send destination to car

     Célállomás autóba küldése.

     Navigációs rendszerrel felszerelt vadonatúj i20 N esetén a Bluelink alkalmazással már azelőtt rákereshet úti céljára, hogy beszállna a gépkocsiba. A Bluelink ezt követően szinkronizálja az útvonalat a navigációs rendszerrel. Nincs más dolga, mint beszállni és megnyomni a 'Go' gombot.

    1. 1
    1. A screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: find parked car

     Jármű keresése.

     Nem emlékszik, merre parkol? Nyissa meg a Bluelink alkalmazást, és a világ bármely pontján megnézheti, hol található járműve.

    1. 1
    1. A screenshot of a Hyundai bluelink notification on the iPhone: theft detection alert

     Riasztó bekapcsolására figyelmeztető jelzés.

     A Bluelink mindig szemmel tartja autóját. Ha valaki megpróbálná feltörni a vadonatúj i20 N-t – az ajtózárat kiiktatták, az ajtót kinyitották –, az alkalmazás üzenetet küld okostelefonjára.

    1. 1
    1. A screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

     Autó diagnosztikai információ.

     Teljes körű járműdiagnosztikai vizsgálatot kezdeményezhet a Bluelink alkalmazásból. A jelentés olyan információkat tartalmazhat, mint az abroncsnyomás, a hibakijelző, a légzsákok, a fékrendszer és így tovább.

    1. 1
    1. A screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: vehicle status

     Jármű állapot lekérdezése.

     Üzemanyagra van szüksége? Nyissa meg az alkalmazást. Bármikor a távolból hozzáférhet járműve adataihoz: az üzemanyagszinttől kezdve az ajtók és ajtózárak állapotán át az ablakok és a csomagtérfedél helyzetéig.

    1. 1
    An image of the connected routing feature in the all-new Hyundai i20 N.

    Online útvonaltervezés.

    Az útvonalat a navigációs berendezés processzora helyett a Hyundai felhőjében dolgozó, nagyteljesítményű szerver számítja ki, amely a várható forgalmi viszonyok és az érkezési idő pontos előrejelzésére képes.

    Útbaigazítás utolsó szakaszon.

    Autójából kiszállva is könnyen eljuthat úti céljához: a Hyundai Bluelink® alkalmazás Útbaigazítás utolsó szakaszon funkciójával. A parkolás után elvezeti Önt oda, ahová tart.

    1. An image of the phone mirroring feature in the all-new Hyundai i20 N.

     Okostelefon tükrözés.

     Vezetés közben is hozzáférhet telefonja szolgáltatásaihoz: az okostelefon-tükrözés funkció Apple CarPlay vagy Android Auto kapcsolaton keresztül jeleníti meg a népszerű alkalmazásokat az opciós 10.25 colos érintőképernyőn.

    2. An illustration of the eCall feature in the all-new Hyundai i20 N.

     eCall: fokozott biztonság és védelem.

     Baleset esetén az automatikus rendszer riasztja a mentőszolgálatot, és továbbítja a jármű helyzetére, valamint a baleset időpontjára vonatkozó információkat.

     BOSE audiorendszer.

     A nyolc nagyteljesítményű hangszóróval és külön mélynyomóval szerelt Bose prémium audiorendszer magával ragadó hangzást és erőteljes mélyhangokat kínál.

     Kényelem és praktikum

     Út közben is kényelemben, kapcsolatban.

     Közúton a vadonatúj i20 kényelmi funkciók széles palettájával teszi kellemesebbé a vezetést, kielégítve a mindennapi elvárásokat.

     1. An image of the heated sports seats in the all-new Hyundai i20 N.

      Fűthető sportülések.

      A vadonatúj i20 N sportülései hosszú úton kivételes megtámasztást nyújtanak, ráadásul fűthetők is.

     2. An image of the heated N steering wheel in the all-new Hyundai i20 N.

      Fűthető kormánykerék.

      Meleg ujjak hideg napokon: a könnyen elérhető kezelőszervekkel felszerelt, remek fogású N kormánykerék karimája fűthető.

     3. An image of the boot cover storage in the all-new Hyundai i20 N.

      Kalaptartó tárolás.

      Még több helyre van szüksége? A kalaptartót praktikusan a hátsó üléspad mögött elhelyezve maximálisan kihasználhatja a vadonatúj i20 N szállítókapacitását.

     4. An image of the accessible USB ports in the all-new Hyundai i20 N.

      USB csatlakozók.

      Az első és hátsó üléseknél elhelyezett USB aljzatok révén mindenki könnyen töltheti, illetve csatlakoztathatja személyes elektronikus berendezését. Egy mozdulat, és máris folytatódhat a játék.

      Komoly erő a maximális szórakozásért.

      A vadonatúj i20 N-t úgy fejlesztették ki, hogy megdobbantsa a szívét. Lépjen a gázpedálra, és azonnal megérzi - és meghallja - a motorsportos alapjait az autónak. 204 lóerős, 1,6 literes turbó GDi motor hajtja, amely 275 Nm maximális nyomatékkal rendelkezik - imádni fogja az azonnali visszajelzést és a lenyűgöző teljesítményt, a nagyobb nyomatékot és teljesítményt alacsonyabb fordulatszám mellett.