Minden részletében sportos és dinamikus.

A vadonatúj i20 kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújt: kecses külső dizájnja jól tükrözi a modell által kínált vezetési élményt, míg az utasteret a lehető legnagyobb kényelemre és a maximális kezelhetőségre tervezték.

Külső formaterv

Tagadhatatlanul erőteljes külső formaterv.

A Hyundai új érzéki sportosság formanyelvén alapuló részletek kihangsúlyozzák a vadonatúj i20 N sportos karakterét. Az áramvonalas idomok kihangsúlyozzák a karosszéria széles kiállását; a lámpatestek formája agresszív hangulatot ébreszt, a nagy átmérőjű kipufogóvég méltó az erőt sugárzó motorhanghoz. A modell hétféle karosszériaszínben elérhető, amihez Tomato Red dekorrészleteket vagy kéttónusú Phantom Black tetőlemezt választhatunk.

360°

0%

  A sikeres rali versenyautó ihlette.

  A vadonatúj i20 N megalkotásához a Hyundai diadalmas i20 Coupe WRC rali versenyautója állt modellt. Sziluettjében és számos részletében emlékeztet rá, de stílusa a közutakon éppúgy megállja a helyét, mint a versenypályán.

  The front grille on the all-new Hyundai i20 N.

  Rajtzászló mintázatú hűtőrács.

  A különleges kialakítású hűtőmaszk optimális mennyiségű levegőt szállít a turbómotornak; rácsozatának mintáját a motorsportból ismert rajtzászló ihlette.

  Tomato Red accent marks wrap around the lower exterior of the all-new Hyundai i20 N.

  Piros dekorrészletek.

  A hűtőrács alatt és a küszöbtoldatokon látható Tomato Red díszítőelemek még inkább kiemelik a vadonatúj i20 N versenyautós dizájnját.

  Hétféle karosszériaszín.

  Az új i20 N hétféle karakteres karosszériaszínben - köztük a kizárólag a Hyundai N típusokhoz kínált Performance Blue árnyalatban - rendelhető. Mindegyikhez a karosszérián körbe futó Tomato Red díszítés társul.

  The power of choice.

  • Polar White

  • Sleek Silver Metallic

  • Performance Blue

  • Phantom Black Pearl

  • Elemental Brass Metallic

  • Dragon Red Pearl

  • Intense Blue Pearl

  The 18” alloy wheels on the all-new Hyundai i20 N.

  18 colos könnyűfém keréktárcsák Pirelli sportabroncsokkal.

  Szemmel látható sportosság, akár 18 colos könnyűfém kerekekkel. A visszafogott, matt szürke kidolgozású, N márkajelzéssel ellátott kerekek magukra vonják a tekintetet.

  N jelzésű féknyergek.

  A nagyteljesítményű fékrendszer azonnal felismerhető a nagyobb első féktárcsákról és a karakteres Tomato Red díszítésről.

  Gumiabroncs információk.

  Az alábbiakban megtalálhatja a Hyundai i20 N gumiabronccsal kapcsolatos információit.

  Belső kialakítás

  Foglaljon helyet a tökéletes vezetési élményért.

  Helyezkedjen el a sportos ülésekben, és helyezze lábát a fémpedálokra: a vadonatúj i20 N utasterének minden részlete az első pillanattól fogva nagyteljesítményű vezetési élményt ígér.

  The 10.25“ digital cluster inside of the all-new Hyundai i20 N.

  Teljesítményvezérlő rendszer.

  A Performance Driving Data System olyan vezetési adatokat jelenít meg, mint: lóerő, nyomaték, turbónyomás és G-erők, valamint köridő és gyorsulás mérő.

  10,25” digitális kijelző.

  A digitális műszerfalon elhelyezett váltásidőzítés kijelzője megmutatja, hogy mikor kell sebességet váltani az optimális versenypályás teljesítmény érdekében.

  Fekete tetőkárpit.

  A vadonatúj i20 N tetejének belső felületét teljesen fekete, stílusos kárpitozás borítja.

  Komoly erő a maximális szórakozásért.

  A vadonatúj i20 N-t úgy fejlesztették ki, hogy megdobbantsa a szívét. Lépjen a gázpedálra, és azonnal megérzi - és meghallja - a motorsportos alapjait az autónak. 204 lóerős, 1,6 literes turbó GDi motor hajtja, amely 275 Nm maximális nyomatékkal rendelkezik - imádni fogja az azonnali visszajelzést és a lenyűgöző teljesítményt, a nagyobb nyomatékot és teljesítményt alacsonyabb fordulatszám mellett.