A vezetés élményének szenteltük.

A raligyőztes i20 Coupe WRC versenyautó által ihletett, vadonatúj i20 N a versenypályákon edzett teljesítménnyel teszi izgalmasabbá az életét, és adrenalinnal fűszerezi a mindennapjait.

 1. Tökéletes kanyarbetyár.

  A nagyteljesítményű 1,6 literes GDI turbómotorral szerelt, 204 lóerős, vadonatúj i20 N ugyanolyan ellenállhatatlan, mint az alapját képező rali versenyautó.

 2. A mindennapok sportautója.

  A teljesítmény oltárán nem kell feláldoznia a praktikumot: az i20 N a Hyundai kategóriaelső kapcsolódási és biztonsági szolgáltatásaival szavatol élvezetes, biztonságos utazást.

 3. Készen áll a versenypályára.

  Használja a városban - vagy a versenypályán. Az i20 N nem csupán megjelenésében sportos: menetteljesítményei bámulatosak, és mindig rendelkezésére állnak.

  Külső formaterv.

  Tagadhatatlanul erőteljes külső formaterv.

  A Hyundai új érzéki sportosság formanyelvén alapuló részletek kihangsúlyozzák a vadonatúj i20 N sportos karakterét. Az áramvonalas idomok kihangsúlyozzák a karosszéria széles kiállását; a lámpatestek formája agresszív hangulatot ébreszt, a nagy átmérőjű kipufogóvég méltó az erőt sugárzó motorhanghoz. A modell hétféle karosszériaszínben elérhető, sportos piros részletekkel, és opcióként választható, kéttónusú Phantom Black tetőlemezzel.

  1. A vadonatúj Hyundai i20 N hűtőmaszkja.

   Rajtzászló mintázatú hűtőrács.

   A különleges kialakítású hűtőmaszk optimális mennyiségű levegőt szállít a turbómotornak; rácsozatának mintáját a motorsportból ismert rajtzászló ihlette.

  2. The 18” alloy wheels on the all-new Hyundai i20 N.

   18 colos könnyűfém keréktárcsák Pirelli sportabroncsokkal.

   Az abroncsokat kifejezetten a vadonatúj i20 N számára fejlesztették ki. Az exkluzív abroncsok tökéletesen harmonizálnak a matt szürke keréktárcsákkal és a paradicsompiros, N márkajelzésű féknyergekkel.

  3. A vadonatúj Hyundai i20 N tetőspoilere.

   WRC ihletésű tetőspoiler.

   A Hyundai rali világbajnokságban szereplő WRC versenyautójáról átemelt, divatos megjelenésű tetőspoiler nagy sebességnél is gondoskodik a vadonatúj i20 N stabilitásáról.

   Belső kialakítás

   Foglaljon helyet a tökéletes vezetési élményért.

   Helyezkedjen el a sportos ülésekben, és helyezze lábát a fémpedálokra: a vadonatúj i20 N utasterének minden részlete az első pillanattól fogva nagyteljesítményű vezetési élményt ígér.

   10.25’’ AVN.

   A nagyméretű AVN (audio-video navigációs) kijelzőn megjelenítheti az olajhőmérsékletet, míg a praktikus váltásjelző a váltás optimális pillanatáról nyújt tájékoztatást.

   10,25’’ digitális műszeregység.

   Folyamatosan szemmel tarthatja a menetadatokat: a nagyméretű, digitális műszeregység megjeleníti a forgatónyomatékot és a töltőnyomást.

   Menetteljesítmények

   Maximális vezetési élményre hangolva.

   A vadonatúj i20 N mindössze 6,7 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/órára. Ez a menetdinamika garantáltan mosolyt csal az arcára.

   1. N Corner Carving differenciálmű.

    Az opciós rendszer mechanikusan szabályozza az első kerekekhez jutó hajtóerő mértékét, ezzel nagy sebességű, éles kanyarokban is optimális tapadást és erőátvitelt biztosítva.

   2. GDi turbómotor.

    A hatfokozatú kézi sebességváltóval (6MT) társított, legújabb generációs, 1,6 literes GDi turbómotor legnagyobb teljesítménye 204 LE, maximális forgatónyomatéka 275 Nm.

   3. A finom váltásokról a fordulatszám-igazítás funkció gondoskodik.

    Tartsa kézben a visszakapcsolásokat a fordulatszám-igazítás funkcióval: nyomja meg a kormányon található piros gombot, és a rendszer összehangolja a motor és a hajtótengely fordulatszámát, ezzel elősegítve a finomabb, sportosabb visszakapcsolást.

    1. Jellegzetes N jelzésű féknyergek.

     A nagyteljesítményű fékrendszer azonnal felismerhető a nagyobb első féktárcsákról és a karakteres paradicsompiros díszítésről.

    2. Optimális tömeg/teljesítmény arány

     Az ihletadó i20 Coupe WRC versenyautóhoz hasonlóan a vadonatúj i20 N is kategóriája egyik legkedvezőbb tömeg/teljesítmény arányát kínálja.

    3. Testre szabható kipufogóhang.

     A hangtompító-szabályozás révén ízlése szerint változtathatja a kipufogóhangot.

     Ez a motorhang zene füleinek.

     Minden gyorsítást mély üvöltés kísér: a vadonatúj i20N nagyteljesítményű motorja gázadásra a hangját is kiereszti. A mindennapokban békésebb hangzásra vágyna? A kipufogóhang a választott üzemmódtól függően változik.

     Rajtautomatika.

     A rajtautomatikával magabiztosan gyorsíthat: a rendszer megakadályozza a hajtott kerekek megcsúszását, így álló helyzetből kigyorsítva is optimális tapadást biztosít.

     Dinamizmusra hangolva.

     A Hyundai i20 minden jellemzőjét továbbfejlesztettük az optimális, közvetlen vezethetőség érdekében: a futóművet megerősítettük, így minden időjárási körülmények között finomabb vezethetőséget biztosít. A vadonatúj i20 N felfüggesztése masszívabb első rugótornyokat és csuklókat alkalmaz. Emellett lecseréltük a rugókat és a lengéscsillapítókat, hogy a modell a sportos vezethetőség mellett is megőrizze kényelmét.

     Biztonság

     Teljes körű biztonsági csomag.

     Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén a vadonatúj i20 N kategóriája legfejlettebb aktív biztonsági csomagját kínálja, amely biztonságosabbá és egyben megnyugtatóbbá is teszi az utazást.

     Kapcsolódás

     Kapcsolódás és tájékozódás.

     A vadonatúj i20 N sportos vezetés adatrögzítő rendszere megjeleníti a motorteljesítményre, forgatónyomatékra és töltőnyomásra vonatkozó adatokat, így Ön mindig tisztában lehet az autó teljesítményével. A rendszer a köridőt és a gyorsulás idejét is méri. Az opciós 10,25 colos LCD érintőképernyő exkluzív N tartalmat kínál. Okostelefonját Apple CarPlay és Android Auto rendszer segítségével csatlakoztathatja a rendszerhez, és a Hyundai ultramodern Bluelink szolgáltatásait is használhatja.

     2

     Navigációs rendszer Apple Car Play és Android Auto funkcionalitással.

     A vadonatúj i20 N alapfelszerelésként kínálja az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciókat: csatlakoztassa okostelefonját, és kedvenc alkalmazásait elérheti a fedélzeti LCD érintőképernyőn keresztül. A Bluelink szolgáltatások pontos navigációt, forgalom-előrejelzést és valós idejű útvonalszámítást kínálnak.

     Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

     A Hyundai Bluelink Connected Car rendszere beépített telematikai szolgáltatások révén nyújt praktikus Hyundai Live szolgáltatásokat, a valós idejű forgalmi adatoktól a parkolóhely-információkig.

     BOSE audiorendszer.

     A nyolc nagyteljesítményű hangszóróval és külön mélynyomóval szerelt BOSE prémium audiorendszer magával ragadó hangzást és erőteljes mélyhangokat kínál.

     Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

     Mint minden Hyundai gépkocsi, a vadonatúj i20 N is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját – alapáron.