Sikeres együttműködés 1999 óta.

A Hyundai-nál rajongunk a fociért, ezért ismét együttműködünk a FIFA-val a 2022-es labdarúgó világbajnokságon. A továbbiakban részletesen olvashat komoly múltra visszatekintő együttműködésünkről, és arról is, hogyan tervezzük együtt berúgni az évszázad gólját!

Hyundai hirdetés a labdarúgó pálya szélén, egy német válogatott mérkőzésen.

Mindannyian rajongunk a fociért.

Semmi nincs, ami olyan elhivatottságot, olyan szenvedélyt ébresztene, és úgy összekovácsolná az embereket, eltörölve még az országhatárokat is, mint a labdarúgás. Az évek során a labdarúgás iránti lelkesedésünktől vezérelve számtalan egyesülettel, játékossal és szövetséggel működtünk együtt. Ezek az értékes kapcsolatok lehetővé tették számunkra, hogy az emberiség legnépszerűbb sportágának izgalmait a világ minden pontján eljuttathassuk a szurkolókhoz. Idén a FIFA-val karöltve egy hatalmasat lépünk előre, és a labdarúgás erejét kiaknázva mindenkit megmozgatunk, hogy teljesítsünk egy nagyszerű célt a bolygónk javára.

Négy labdarúgó ünneplése egy stadionban

Közös célkitűzésünk.

Idén a FIFA-val karöltve egy hatalmasat lépünk előre, és a labdarúgás erejét kiaknázva mindenkit megmozgatunk, hogy teljesítsünk egy nagyszerű célt a bolygónk javára.

A fenntarthatóság, mint közös célkitűzés.

A Hyundai immár huszonhárom éve a FIFA hivatalos autóipari partnere és főtámogatója. Idén az a küldetésünk, hogy fenntarthatóvá tegyük a FIFA World Cup™ labdarúgó világbajnokságot. Ez része annak a közös útnak, amelyet együtt járunk a FIFA-val a világ fenntarthatóbb állapotának megteremtése érdekében.
Argentin válogatott mez egy szárítókötélen.

Az ENSZ „Sporttal az Éghajlatváltozás Ellen” akcióterve

2016-ban a FIFA a sportszövetségek közül elsőként csatlakozott az ENSZ „Sporttal az Éghajlatváltozás Ellen” akciótervéhez

Három női labdarúgó a pályán, a Hyundai „Évszázad gólja” mezében

Az Évszázad Gólja.

A Hyundai idén útjára indítja az „Évszázad Gólja” kampányát, hogy a világot egységesen a fenntarthatóság oldalára állítsa. 

Fenntartható mobilitás a FIFA 2022. évi labdarúgó világbajnokságon.

A Hyundai idén új szerepben, fenntarthatósági partnerként biztosít a bajnokság számára járműflottát, összesen 592 hivatalos gépkocsit! 
 1. Az IONIQ mellett éljenző szurkolók haladnak a stadion felé

  Hyundai járművek a világbajnokságon.

  A FIFA World Cup™-on 422 személygépkocsit és 170 haszongépjárművet bocsátunk a résztvevő tagszervezetek, a VIP vendégek, valamint a bírók és egyéb hivatalos személyek rendelkezésére.

 2. Három Hyundai szabadidőjármű - TUCSON, IONIQ 5 és KONA - parkol egymás mellett.

  50% a környezetbarát modellek aránya

  Hogy a Hyundai fenntarthatóság iránti elkötelezettségét szemléltessük, a személygépkocsi flotta 50 %-át környezetbarát modellek alkotják, ahogy a buszpark egy részét is.

 3. Kisfiú a Hyundai „Évszázad Gólja” mezben, kezében labdával.

  Környezetbarát flottajárművek egy szebb világért.

  Mivel a FIFA VB eseményeire ilyen nagy számban biztosítunk környezetbarát járműveket, bízunk benne, hogy mi is hozzájárulunk a világ szebbé tételéhez.