Kapcsolódjon Hyundai járművéhez a világ bármely pontjáról.

Bárhová utazik, a Bluelink alkalmazáson keresztül kapcsolódhat autójához. Tervezze meg útvonalát otthonról, keresse meg és zárja be autóját, vagy ellenőrizze annak állapotát. Elektromos Hyundai gépkocsi esetén további szolgáltatások is rendelkezésére állnak az alkalmazásban. 

Ellenőrizze autója állapotát.

Bárhol tartózkodik, elég elővennie telefonját, hogy ellenőrizhesse Hyundai gépkocsija állapotát.
 1. Close-up of the Hyundai Bluelink app with the lock/unlock feature.

  Nyitva hagyta? Vagy bezárta? Biztos benne?

  Elfelejtette bezárni autóját? Ne aggódjon: az IONIQ 5 emlékeztető üzenetet küld okostelefonjára. Ezután elég beírnia PIN kódját, vagy biometrikusan azonosítania magát, és a Bluelink alkalmazásból máris zárhatja vagy nyithatja autója központi zárját.
 1. 1
 1. Close-up of the Hyundai Bluelink app with a theft detection push notification.

  Szeretné tudni, ha megszólalt a riasztó?

  A Bluelink mindig szemmel tartja autóját. Ha valaki megpróbálná feltörni Hyundai gépkocsiját – az ajtózárat kiiktatták, az ajtót kinyitották –, a Bluelink alkalmazás üzenetet küld okostelefonjára.
 1. 1
 1. Close-up of the Hyundai Bluelink app with the Vehicle Report on the screen.

  Ellenőrizze, hogy minden rendben van-e.

  Teljes körű járműdiagnosztikai vizsgálatot kezdeményezhet a Bluelink alkalmazásból. A jármű helyzetjelentés figyelmezteti, ha bármely jellemző gondoskodásra szorul, az abroncsnyomástól a fékeken át a légzsákokig.
 1. 1
 1. Close-up of the Hyundai Bluelink app with the Charging Status on the screen.

  Ellenőrizze autója állapotát bármikor, bárhol.

  Üzemanyagra van szüksége? Nyissa meg az alkalmazást. Bármikor, bárhol a távolból hozzáférhet járműve adataihoz: a tankolásig megtehető távolságtól kezdve az ajtók és ajtózárak állapotán át a csomagtérfedél és az ablakok helyzetéig.
 1. 1

Térképek és lokációs funkciók alkalmazása.

A fedélzeti navigációs rendszer rendkívül egyszerűen kezelhető és használható, különösen a hangfelismerés funkció alkalmazásával. Ha mégis úgy döntene, az alkalmazásból az autótól távol is megtervezheti következő utazását. A Bluelink alkalmazással parkolás után, gyalogosan is folytathatja a navigálást, illetve visszatalálhat autójához.
 1. Close-up of the Hyundai Bluelink app with the Destination Send to Car feature on the screen.

  Útvonaltervezés bárhol, bármikor.

  A Bluelink alkalmazással már azelőtt rákereshet úti céljára, és megtervezheti útvonalát, hogy beszállna a gépkocsiba. A Bluelink ezt követően szinkronizálja az útvonalat a navigációs rendszerrel. Nincs más dolga, mint beszállni és megnyomni a 'Go' gombot.
 1. 1
 1. Close-up of the Hyundai Bluelink app with augmented reality Last Mile Guidance.

  Jusson el úti céljához gyalog.

  Amennyiben a cél 200 méter - 2 kilométer távolságon belül található, a navigálását átveheti az autóból a Bluelink okostelefonos alkalmazásba. Ezt követően telefonja kiterjesztett valóságú megjelenítéssel vagy a Google Térképek segítségével igazítja Önt útba.
 1. 1
 1. Close-up of the Hyundai Bluelink app with the Find My Car feature.

  Jelenítse meg járművé tartózkodási helyét a térképen.

  Nem emlékszik, merre parkol? Nyissa meg a Bluelink alkalmazást, és a világ bármely pontján megnézheti, hol található járműve.
 1. 1

Speciális funkciók elektromos járművekhez

Ha Ön elektromos Hyundai gépkocsival közlekedik, a Bluelink alkalmazás még több kényelmi és praktikus szolgáltatást kínál: állítsa be előre az utastér hőmérsékletét, és szabályozza távolból az akkumulátor töltésének folyamatát.
 1. Close-up of the Hyundai Bluelink app with the HVAC settings on the screen.

  Tegye kényelmesebbé

  Állítsa be a Bluelink alkalmazásban kedvenc utastéri hőmérsékletét, és autója a betervezett utazást megelőzően bekapcsolja a fűtést vagy a klímaberendezést.
 1. 1
 1. Close-up of the Hyundai Bluelink app with the Distance to Empty feature on the screen.

  Ellenőrizze hatótávolságát.

  Mielőtt útnak indulna, ellenőrizze, mekkora távolságot tud megtenni a rendelkezésre álló töltéssel.
 1. 1
 1. Close-up of the Hyundai Bluelink app with the Charging Schedule feature on the screen.

  Állítsa be, módosítsa a töltés ütemezését.

  A Bluelink alkalmazásból hozzáférhet elektromos Hyundai gépkocsija töltés ütemezés funkciójához. Gondoskodjon az optimális töltésről és a legkedvezőbb tarifákról. És persze arról, hogy autója induláskor teljesen feltöltve várja.
 1. 1
 1. Close-up of the Hyundai Bluelink app with the Charging Limits feature on the screen.

  Módosítsa a gyári beállításokat.

  Töltse elektromos Hyundai járművét saját belátása szerint. Ha szeretné, meghatározhatja a gyorstöltés és a teljes töltés mértékét.
 1. 1

Személyes funkciók.

A Hyundai Bluelink alkalmazás nem csak funkcionális: személyes, kényelmes és testre szabható.
 1. Close-up of the Hyundai Bluelink app with the My Trips feature on the screen

  Összefoglalók és részletes információk.

  Válasszon ki egy hónapot, és tekintse át korábbi utazásainak statisztikáit, azok időtartamától kezdve a megtett távolságon át az átlagos és csúcssebességig. Akár egyetlen napot, vagy egy konkrét utazást is kielemezhet.
 1. 1
 1. Close-up of the Hyundai Bluelink app

  Megjegyez minden beállítást.

  Mentse el felhasználói profilját és az autó beállításait a Bluelink felhőbe, és készítsen róluk biztonsági másolatot. Ezzel a funkcióval akár egy új Hyundai gépkocsiba is átviheti a megszokott beállításokat.
 1. 1
 1. Close-up of the Hyundai Bluelink app showing personal calendar entries

  Nincs több elfelejtett esemény.

  Adjon engedélyt a Bluelink alkalmazásnak, hogy szinkronizálja naptáralkalmazását, így napi programját egyszerűen megjelenítheti a Bluelink nyitóképernyőn.
 1. 1
 1. Close-up of the Hyundai Bluelink app

  Tegye személyessé, tegye sajátjává.

  Alakítsa kedve szerint a Bluelink alkalmazás működését. Aktiváljon egyes funkciókat, kapcsoljon ki másokat, és módosítsa a nyitóképernyő beállításait.
 1. 1
 1. Közvetlen hozzáférés.

  A jármű távvezérlés és jármű állapot funkciók widgetként elérhetők az okostelefon képernyőzár képernyőjén. Ezeket az alkalmazás megnyitása nélkül is használhatja.
 1. 1

Töltse le a Bluelink alkalmazást.

A Hyundai Bluelink alkalmazás Apple és Android okostelefonokra egyaránt elérhető. Az alábbi linkeken keresztül töltheti le azokat készülékére.

Gy.I.K.

A Bluelink az összes olyan ügyfél számára elérhető, akik autójukat a 10,25 colos érintőképernyővel társított, opciós navigációs berendezéssel rendelték meg. Amennyiben autója rendelkezik Bluelink funkcionalitással, csatlakozni fog a Bluelink alkalmazáshoz.

A Hyundai Bluelink alkalmazás Apple és Android okostelefonokra egyaránt elérhető.

Igen, amikor aktívan használja telefonján a Bluelink alkalmazást.

De akkor nem, amikor a Hyundai gépkocsiba telepített Bluelink szolgáltatásokat veszi igénybe. Erre a célra egy külön SIM-kártyát építettünk be az autóba.

Miután letöltötte a Bluelink alkalmazást, nyissa meg, és hozza létre felhasználói fiókját. Miután az autóban aktiválta a Bluelink funkciót, adja hozzá Hyundai gépkocsiját a telefonos alkalmazáshoz.

Egy elsődleges felhasználó tetszőleges számú egyéb felhasználóval megoszthatja autóját.

Bluelink online funkciók felfedezése.